Isaacs hårdrockskalas

Ja hur gick det nu då med kalaset?? Vi blev ju tvungna att skjuta upp det en vecka eftersom Isaac var så jättesjuk i över 7 dagar.

Kalaset gick iallafall av stapel den 22November kl 12 i Villan i lillshöhögen, tema var ju som sagt hårdrock. Mamman försökte fibrilt komma på ideer till kalaset som slutade i någon sorts svart/silver nyans. Svart och silver ballonger, svart silver dukning och silver girlanger osv.


Innan afficherna sitter på plats!!


Dagen till ära var det så dags att hämta den beställda tårtan, mamman var ju aningen snabb i vändningarna så tårtan fick utformas utan vidare instruktioner. Ja säger bara "NEMENOJJJ!!!!"
Vilken tårta, den kunde verkligen inte bli bättre, dessutom haade Isaac på morgonen innan vi sett tårtan bestämmt sig för ACDC tröjan till kalaset.(man skulle nästan kunna tro att hon som bakade tårtan känner Isaac hahahah) 


Tårtan!!


Sedan var det ju dags för gästerna såklart. Det roliga var ju att det blev ett äkta hårdrockskalas, nån kom i svart hår nån i lila och nån i blått, några hade KIZZ eller ACDC tröjor, sedan hade vi ju tjejerna som får Isaac att bli lite extra till sig. Ända sedan bebis har Isaac varit förtjust i Tilde och det är ju inte så konstigt, till festen hade hennes moster till och med sytt upp en hårdrocks stass med jacka, kjol och hårband och till detta satt en KIZZ tröja som gjutet.



Prinsessan med korkskruvar i håret på andra sidan sjön hade dagen till ära också tagit temat på allvar. Ella hade i ca 30 minuter suttit blixt stilla i sin systers våld och fåt den absolut häftigaste sminkningen på kalaset. I håret var de prinsses liknande lockarna borta och hela bruden bara lyste hårdrock med upptupperat hår. Till och med de tuffa killarna på kalaset blev skraja när hon kom in =)



Vid fikat var det ju dags för ja må han leva då alla barnen skulle stå och Isaac fick sitta ner och njuta av skönsången från sina vänner. Mamman hade dukat runt 2 bord eftersom det skulle komma 16 barn men så klart ville ju alla sitta runt samma bord så det var bara att tränga ihop allihopa och det sägs ju finns det hjärterum så finns....




Totalt som mest under dagen var vi 41st barn och vuxna inne i Villan så röjigt och flöjigt vart det =)
Kalaset skulle hållas i 3 timmar (hur tänkte jag då???) och vi slutet så kom Anders på den briljanta iden med bio... och varför denna kanon ide inte kläcktes tidigar var rackarns tokigt. Alla barn var i fiskedammen och fiskade godispåsar (som dessutom var gjorda i nått så lyxigt som hundbajspåsar med döskallar på eftersom det tydligen inte finns nån målgrupp som vill ha rockiga godispåsar hahahahah) och när dom kom tillbaka till vardagsrummet så hade Anders satt upp stolar och dragit igång bioljudet så det nästan skallrade i glasen i bakgrunden. och som genom ett trollslag så var det nästan tyst, alla barn var helt utslagna och kunde nu slappna av i soffan en stund





Isaac var tok nöjd med sitt kalas och det var jag med. ´Visst har man ca 24 barn hemma så blir det ju ett visst svinn på grejer men allvarligt det var helt klart värt det, att få se alla dessa super söta hårdrockare, och ja ska ju på IKEA på lördag så då skaffar man ju bara lite nya grejer, stackars mamman som måste få shoppa =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback