Jag och ALLA andra!!!

Den:2011-03-06 Kl: 13:58:36 / Allmänt / Kommentarer: 0
Igår gjorde jag nått som tydligen nästan var och varje människa har gjort, men rackarns måste nog ändå säga att de va rackarns roligt =)

I förra veckan blev jag upp ringd av Model Lab och blev erbjuden att ta med mig ett gäng kompisar för att få vara modell för en dag.

Hm jag gillar inte riktigt det där med att ta kort eftersom dom ALDRIG blir bra, men jag blev rackarns nyfiken och klarar inte ens en fotograf att få mig att fastna på bilder så är ja ju i så fall dokumenterat den minst fotogeniska människa som finns.

Jag tog med mig en vän, det känns som en allmän förnedring var de inte ens att tala om så en riktigt vän fick räcka.

Vi kom dit i utsatt tid, det ganska undan faktiskt vi satt och väntade 10-15 minuter sen va de dags för make-up väntade 10-15 minuter sen va de fotografering och rackarns de va olika vinklar fram bak hit dit upp ner ojojoj, ja vart alldeles snurrig olika bakgrunder och olika blixtar.

Sen vänta 20 minuter kanske och då va de dags att se resultatet, hahahaha
Jo ja faktiskt jag fastnade trots allt, helt otroligt faktiskt.

När vi va klara hörde jag att de va över en timmes väntetid på att ens få komma in i sminket så MY GOOD vilken tur vi hade som de gick rackarns snabbt för, alltsom allt höll vi på mellan 1245-1545.
Och då hände de iallafall nått hela tiden man hann som inte tänka efter riktigt.
Som sagt en helt ny erfarenhet som va för mig riktigt rolig.


















RSS 2.0