Minisemester

Den:2010-08-21 Kl: 21:37:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu har vi precis landat i Gäddede för att spendera natten i stugan som ligger ca 1,5 meter från kvarnbergsvattnet.

Idag har vi startat i Lillsjöhögen för med bil åka över norge till Gäddede via Åre, Duved, Verdal, upp till Formofoss där svängde vi av för att åka in på liefjälle och rista in Isaacs initialer på "vår" stenhäll.

oj vad vi letade efter stenhällen hahaha, vi viste ju faktiskt ungefär vart men hitta rätt stenhäll när man inte vart dit på 15år då e de ganska svårt hahaha. Jag och pappa vandrade framochtillbaka uppe mitt på fjälle mitt ute i regnet. När vi närstan hade gett upp skymtade jag något som kunde se ut som ett C och det var av absolut ren tur eftersom det bara några dagar innan hade skett en olycka där så det låg massa bildelar spridda runt just där och när vi kom närmre såg vi att alla våra initialer stod där =) och nu efter lite hammrande finns då även min Isaacs där med.

Nu har vi ätit en super god middag på Hotellet i Gäddede, de va så mycke mat och så rackarns gott, jag kommer inte kunna äta på dagar.

Har även idag blivit totalt utskrattad av ett butiksbiträde på coop i Maere, jag och mamma var in och shoppade de självklara: munkar, villa och nugatti =)
När jag kom tillbaka till bilen kom på att jag behövde plast påsar 3liters. Jag sprang tillbaka och kassörskan skrattade så hon vek sig för jag var den absolute dummaste svensk hon mött.
De första varorna kunde hon förstå men fryspåsarna där gick gränsen för sånt for hon till sverige för att köpa hon skrattade länge medans jag betalade jag hörde henne tillochmed skratta när jag gick ut genom dörrarna hahaha.


Fika paus alldeles vid Norska gränsen




De började regna så moffa och Isaac tog skydd i bagageluckan


Hur jag såg detta från vägen är inte mer än ren tur!!




Vi fyllde i lite och sen kom de fram: CW, LW, JW, JW, JW, FJ, FW och nu IO

Semester

Den:2010-08-12 Kl: 21:53:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu är det snart bara en vecka kvar på semestern.
Jag vet inte men igår kväll låg jag funderade om man kanske skulle strunta i sista veckans semester och börja jobba igen, men så efter en stund kom jag fram till att ne jag e nog inte riktigt normal men de visste vi nog redan hahaha
Vet inte riktigt vad de kan bero på men jag tycker nog på något sne vridet sett om att sitta där på kontoret och prata och skratta lite, tror kanske att man skulle istället för 3-4 veckor helt hemma kunna antingen få jobba färre timmar om dagen eller vara ledig lite mer nångång emellan iställe.!

De här var visserligen min första semester någonsin och ne det verkar inte vara för mig men man kanske kommer in i det efter ett par år, man kanske vänjer sig och tycker de är trevligt med massa veckor hemma utan socialt liv.

Vad har gjorts dessa veckor?? Jo faktiskt lite har vi gjort jag och Isaac har vart i Åkersjön 5 dagar plockat hjortron, cyklat, haft picnick och myst i massor, när prinsen åkte hem var jag dessutom kvar 3 underbara dagar.
Isaac har dessutom spenderat en vecka i Stockholm med Anders hos Linnea och Richard, och bara det tog en hel vecka att prata om, mina öron blödde av pladder om denna vecka hahaha.
Massa cross och fyrhjulingsåkning har de dessutom blitt.

Nästa Helg ska jag och Isaac åka en snabb tur med momma och moffa till mitt absoluta favoritställe.!
Jag har inte vart där på 12år, jag har tjatat i flera år om att åka dit men ingen har vart riktigt intresserad av att följa med förens nu.
Tänka sig att på lördageftermidda få sitta på vägtrumman slåss med myggen och fiska lite, gå efter ån i den helt underbara omgivningen ner till hethögen, kanske få ta båten ut på Gussvattnet till Holmen, få visa Isaac mina barndomsminnen i spännviken, jag . Timmarna innan har vi dessutom laddade med munkar champangebrus och smörrebukk ristat in Isaacs namn på vår sten mitt på fjälle i Nordli. Om vädret tillåter ska vi svänga ner till Mursjön och bada fötterna med. vi har dock bara två dagar det kommer bli pressat schema om vi ska hinna med allt jag väntat på. Allt kommer vi inte hinna med men jag får fortsätta tjata för att få åka tillbaka nästa sommar om nån stackare förbarmar sig och följer med då annars får jag väl vänta 12 år till hahaha

Isaac på Önrun



Isaac tränar på att stegra i Åkersjön.

RSS 2.0