Cross på Granbo

Den:2010-05-24 Kl: 20:47:58 / Allmänt / Kommentarer: 1

I söndags var de dags för "öppethus" på Granbo Motorcross bana och lite info om den kommande Crosskolan som ska vara i sommar.

Vi gjorde oss i ordning och packade in crossen i bagaget på bilen och styrde resan mot Granbo med allt vad kläder och skydd heter.

Väl framme började det regna såklart men Isaac va fortfarande vid gott mod =) vi kollade runt lite kollade på de olika banorna, det fanns en enkel bana bara på parkeringe, sen fanns det en lite svårare inne i skogen och en super svår för de duktiga grabbarna och tjejerna med super stora hopp.

Efter vi kollat runt var de så dags för Isaac som promt skulle in i skogen och köra den lite svårare barn banan, detta tyckte jag kanske inte riktigt va en sån bra ide men pappan hakade direkt. och dom rullade iväg.

Isaac väl på plats blev såklart skraj och skulle fundera en lång stund, sen kom han på att reka banan ska man alltid göra så han hoppade av crossen och gick ett varv runt banan. Sen var de så dags, Anders hjälpte honom med att följa med och de första grabben gör är att svänga åt fel håll!!!

Lite små skärrad så fortsätter dom men samtidigt som allt detta händer dånar en annan cross förbi med en liten kille som hade en instruktör med bakpå och detta gör såklart Isaac mer nervös att han va så duktig.... efter ca halva banan händer det, Isaac kommer iväg och glömmer släppa gasen var på han gör årets praktvurpa (stackarn) han blir lessen och vägrar sätta sig upp igen, han vägrar tillochmed att prova den lätta banan på parkeringen... Det enda han vill är hem och leka med crossarna på sitt rum och inte gör de detta heller mer lättare när de kommer några tjejer i 8 -9års åldern och hoppar upp på varsinna crossar och kör iväg, då tittade Isaac upp på sin mamma och säger "Mamma dom var mycke duktigare än jag". ojojoj jag hoppas han kan komma över denna spruckna manlighet och kan komma upp på crossen igen för absolut var de ingen glad kille som kom hem fårn sin första dag på crossbanan!







Vår!!!

Den:2010-05-18 Kl: 20:33:25 / Allmänt / Kommentarer: 0

Jovisst har det florerat rykten om vår och värme men så synisk som jag är har jag trott att njae inte riktigt ännu va..?

Det va ju konstigt varmt i helgen visserligen vi grillade år ute men ändå massa regn som hängde i luften och liksom förstörde lite så ne ingen riktig vårkänsla kom smygandes detta till trots att jag kände efter riktigt noga.

IDAG!!! Idag tisdag den 18 maj 2010 kom den. Den ultimata vårkänslan. Det var kallare än vad de va i helgen men ändå nu är det äntligen vår JIPPI!!!!

Jag var ute och krattade upp de sista lövhögarna och Isaac for runt på fyrhjulingen (som dessutom gjort väldigt vackra spår i gräsmattan) när det hände... Jag hade fått till en full skottkärra och jag skulle gå och tömma den i komposten. Komposten har vi belägen längst bort på gården nere mot vattnet och när ja gick där i godan ro, lyssnade lite på musik sneglade ut över vattnet så stod dom där de absolut vackraste man kan se...

Förra året tog vi ned ett snår med poppel, vi jämnade det med marken, dock ser de ut som en krigszon men vad som helst är bättre än massa poppel.
Vi har funderat om vi ska ta dit en grävare gräva upp och lägga igen för at få lite fin gräsmatta där men ne nu har jag ändrat mig.

Mitt i denna katastrof har det kommit upp hundratals underbara och helt enasående
LILJEKONVALJER!!!
Vi har alltid haft dessa underbara blommor på gården men nu när vi tagit bort detta snår av poppel så kom liksom alla fram ÅÅÅÅ, jag älskar Liljekonvaljer.

Liljekonvaljer är det absolut vackraste och de mest väldoftande jag vet, det kommer ett lyckorus innom mig när jag ser dom ojojoj

Nu hade jag inte annat än mobilkameran med mig men tro mig jag ska ut och fota dom fler gånger men lägger ändå ut en mobilbild på dom om nån fler som saknar vårkänsla vill känna att våren har kommit =)





RSS 2.0