Ett stort lass tur och massa hjälp från vänner

Den:2010-09-23 Kl: 19:46:14 / Allmänt / Kommentarer: 0

är det jag haft =)

Med vänner klarar man det mesta tydligen och rackarns mycke snabbare än när man gör saker själv.
I tisdags morse fick jag av en vän som har en vän som i sin tur har en vän veta om en lägenhet och efter all vad kedje reaktion heter så stog jag och hoppade jämnfota på mitt jobb i onsdags morse när jagg fick bekräftat att lägenheten var min =)

Så vänner jo jag visste det förut men kanske inte riktigt såg, men nu vet jag att när det behövs då finns vi där för varann redo att ställa upp och ordna.
Jag har verkligen den turen att ha VÄNNER =)


Hemma igen

Den:2010-09-16 Kl: 14:55:37 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ja igår var jag hemma från jobbe då jag inte riktigt mådde så rackarns bra =( Idag e tydligen en sån dag igen...
Fast nu e jag mest på "försök att komma igen" linjen.
Igår spenderade jag först en timme på hälsocentralen på Frösön för att sen spendera 6 timmar på vår underbara akutmottagning i Östersund. De första 2 timmarna fick jag faktiskt iallafall sitta (halvligga) i väntrummet så jag kunde spendera min tid med att bläddra i tidningar och titta på tv. Dock de senare 4 timmarna fick jag spendera med att stirra i taket.


Idag har jag legat hemma och faktiskt börjat virka lite tillochmed =)
Vet inte riktigt vad det kommer bli, men antar en halsduk, dock verkar de gå åt en del garn och är det nått jag inte äger är det garn så en tur till stan måste nog planeras.

Imorse vaknade jag av det mest underbara man kan tänka sig !!!
En blivande räkning på 7900kr underbart =) vad skulle en torsdag vara utan få veta att man ska spendera lite pengar framöver =) och nu när jag skriver ner det verkar de som att mitt garn och stadsresa får vänta en par månader...RACKARNS hahaha =P





Ny Blogg!!

Den:2010-09-15 Kl: 12:13:44 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ligger hemma idag (sjuk) vad göra?? hmm ligger i sängen och lyssnar på musik.
jag e ingen bra sjuk person, jag tycker inte om att ligga och stirra i taket, tycker inte heller om att åka till doktorn utan går hellre runt mår piss och har nått att göra.

Min mamma skällde på mig och tvingade mig att ringa hälsocentralen nyss och ska dit i eftermidda men vad ska man göra medans man väntar??
hmm surfade runt lite och ändrade min blogg lite, kändes som att de gråa måste få komma in i min värld har på senaste tiden fått reda på att världen inte e så rosa och fluffig som jag trott, men jag tänker inte ge mig jag vill ha en rosa fluffig värld och den tänker jag kämpa för!!
Dock är min blogg nu mer grå i väntan på rosa =)

Jag har dessutom upptäckt att de va ett rackarns tag sen hag skrev sist =P så vad har hänt??
INGET!! absolut inget, förutom så när på en liten garagetak incident :S

I söndags, jag satt och hade absolut inget alls att göra tills min mamma återigen sa åt mig att rycka upp mig (händer tydligen ofta när man bor hemma hahaha)
När jag lite tjurigt förklarade att jag inte hade nått att göra rev hon i från och bad mig att ta sopen knalla upp på garagetaket och sopa mossa, och med det tjuriga humör jag hade letade jag reda på nödvändig utrustning ställde upp stegen och knallade upp på taket! Men... Jag tog 4 steg tills jag insåg att j***ar ja e ju sjukt höjd rädd!!
Jag står ju knappt på en stol hahahha.
Så jag satte mig ner och satt där. Mamma försökte med det mesta hon lockade mig tilloch med med godis, när hon upptäckt att det va omöjligt for hon efter pappa som va ute med Isaac, när min underbara son kommer cyklandes ropade han lyckligt över hela byn "men mamma sitter du fast på taket? lär dig använda stegen!!"
Såklart varför tänkte inte jag på det???
Det tog totalt 2 timmar innan jag va nere på backen igen varav 45 minuter var övertalning från min pappa om hur jag skulle ta mig på stegen och komma ner. Han tillochmed kom upp på taket för att först instruera mig om hur man kliver på den sen erbjöd han sig att bära ner mig!! Tror att efter dessa 45 minuter finns ingen respekt kvar för mig hos min pappa hahahah.
Men när jag kom ner tittade upp på dessa hiskliga ca 3 meter (kändes som minst 15) och tänkte att ALDRIG mer, säger min uppiggande pappa att " ja men va bra till helgen så kan du ta med högtrycken upp och ta bort de du missade!!"
Nått jag lärt mig av allt detta är att aldrig göra saker man beslutar sig för när man e tjurig och det bästa av allt Mamma och Pappa ställer alltid upp!!!


Hobby

Den:2010-09-02 Kl: 18:43:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

Fick höra för ett tags sen att jag borde skaffa mig en hobby...

Hobby för mig trodde jag va mitt dansande tills det gick upp för mig att jag älskar att dansa men det är nog kanske inte riktigt längre en hobby utan mer en livsstil!?

Jag har provat lite av varje genom åren: samlat (hmm jag har nog mycke skräp ändå), scrapbooking, virkat, broderat, sytt, stickat ja lite av varje faktiskt men jag e rackarns okonstnärlig så jag lyckas inte riktigt få till det tillräckligt fint..!

Nu i dagarna satt jag och funderade på att ge bort en present, och den stående frågan som alltid är vad ger man bort?? om så personen fyller 15, 30, 47 eller 50 eller om man bara ska bort och hälsa på vet man aldrig vad man ska ge bort.

Vad ska det kosta inte för mycke inte för lite vad gillar personen hur är dom, det är säker många innan jag som kommit till insikten ge bort nått man själv gillar (vilket ibland kan ge stora bakslag dock hahah)
Jag kom på att en skiva är nått jag själv skulle uppskatta, filade lite på min tanke och vips så jo en skiva fick de bli efter som musik vem älskar inte muik.
Jag satt sen i bilen och "tjyv"lyssnade på skivan, som sagt jag gillar musik så jag ville bara provköra den först.
När det slog mig!!! Nått jag alltid älskat men som liksom ramlat i glömska och för mig den självklara ge bort presenten: KASSETTBAND!! ett mixband.

Vem älskar inte ett eget inspelat mixband?? när jag va liten såg jag mina bröder mixa band dagarna i ända tills jag själv provade på, det kunde ta dagar att få ihop det perfekta bandet.
Jag ryser av lycka med tanken på knaggligt inspelade låtar som man fick av sin kompisar.

Så nu har min hobby kommit tillbaka det är ju bara så självklart mixa mina kassettband =) 
Meen... såklart ska de alltid strula, min stereo min perfekta mixstereo e paj!!!! kassettband sidan med inspelningsfunktionen är trasig =( så högst på min önskelista nu är en ny kombinerad CD/Kassettbandspelare. 
När jag ordnat med ny stereo så rackarns va de ska mixas =) och det behöver inte se bra ut man behöver inte vara konstnärlig utan det behöver ju bara låta bra och komma i rätt föjld. Nu ska jag börja hobbya =)


RSS 2.0