Inget socker....

Den:2009-09-29 Kl: 20:39:36 / Allmänt / Kommentarer: 0



Min plan för några veckor sedan var att jag skulle sluta äta godis...
Det höll i en dag, jag var hel nojjig eftersom jag visste att det aldrig mer skulle bli något sött.
Natten efter så funderade jag på att jag skulle ju aldrig mer få äta socker, no way, det kommer adrig fungera så jag bestämmde mig för att dra ner....på allt.

Det funkade tokbra, lite av allt.

Idag vet jag inte riktigt vad som hände, kl0857 liksom slank den första "pollyn" ner och på den banan fortsatte det. jag provade med en sallad till lunch men det var den värsta jag nånsin ätit.

Dessvärre gjorde det att godiset blev ännu närmare tillhands.
Med en påse Polly och 2 påsar Ahlgrens rosa rattar på bordet var mitt sockerberoende besegrat.
Påsarna liksom hånade mig så efter dagen var slut hade jag lyckats trycka i mig en påse Rosa Rattar och en halv påse Polly.

Nu ska jag eventuellt trycka i mig några ostkrokar och lite Trocadero bara för att göra misslyckandet komplett så får jag gå och lägga mig med lite ångest men med vetskapen att imorgon när jag kliver upp är det dags att
"göra om och göra rätt".


Isaac "Conny" Olsen

Den:2009-09-28 Kl: 22:38:56 / Allmänt / Kommentarer: 2

För några dagar sedan låg jag och Isaac och drog oss i sängen, vi små pratade lite om allt medans Anders gick iväg och stoppade i sin lins.
Efter en stund så frågade Isaac vart pappa var och vad han gjorde och vad ska man svara? han gick på toaletten och skulle stoppa i linsen.

Isaac funderade ett tag och sen kom det.
"Mamma när jag blir stor och heter Conny, duschar och bor i stan då ska jag också ha en lins som pappa."

Vad gör man som ömsint mamma när sonen berättar att han ska bli stor heta Conny och börja duscha?
Jo man skrattar, man skrattar otroligt, tills det går ett par dagar och ungefär samma scenario dyker upp, vi ligger i sängen och pratar och jag frågar hur kvällen innan var eftersom jag varit borta.
Isaac berättar att han varit med Farfar och Farmor och ätit middag.

"Mamma vet du när jag blir stor och heter Conny, då ska jag dricka öl."

(hmmm okej vad svara man på det?)

Isaac är totalt fascinerad av en kille som heter Conny, han har alla grundläggande måsten för en liten hårdrockare som Isaac.

Conny kör motorcykel
Conny spelar gitarr i ett band
Conny har keps (som tydligen snurrar runt heeela tiden)

han verkar dock duscha och dricka öl också hahaha, men nu vet jag iallafall att jag kan vara lugn ett par år framöver, Isaac kommer inte flytta längre än till stan och visserligen köra motorcykel men absolut, han kommer tvätta sig.

 


Impulsresa

Den:2009-09-27 Kl: 22:39:00 / Allmänt / Kommentarer: 0

Idag for jag Isaac och momma på en lite snabb tur till Sundsvall och IKEA.
Anders skulle meka lite med Jocke på rallybilen och moffa skulle plocka undan lite blommor och göra höst hemma på tomten.

Så klockan 10.30 (lite väl sent kanske) satte vi oss i bilen mot Birsta. Dock när vi kommer till Stugun är det bara att vända.... Jag har ju såklart lämnat plånboken HEMMA.
Anders sätter sig i bilen och möter upp oss på halva vägen så vi slipper köra ända hem men ändå....

Väl nere så shoppar vi loss inne på IKEA, jag köpte ett nytt vardagsrumms bord och en ny stol till Isaac, en kudde, nya tavlor, ramar mm. Momma hon slog alla köprekord nånsin 3st paket AA batterier och en förpackning påsklämmor ojojoj men hon köpte även 300kg barkmull till moffa inne på Bauhaus, bilen blev aningen baktung haha.

Medans jag stog i kön så knallade Isaac och momma över till Birsta City med riktning leksaker, jag skulle försöka få in grejerna i bilen under tiden och tack ock lov kom storebror förbi (döm om min förvåning), dom hade varit på en tripp till Yvonnes bror och gjort ett pitstop på Ikea på vägen hem, jag hade ärligt aldrig fått in grejerna utan han.

Efter en tur på Birsta och en bil, kalsonger och några krukor rikare så va jag faktiskt less och ville hem, packade in oss i bilen och rullade hemmåt. dock halvägs blev det ett panik stopp, Isaac blir aningen åksjuk av guppiga kurviga vägar men som tur är börjar han ALLTID grina innan han kräks så oftas hinner jag med, dock denna gång var jag chafför och bilen va full i grejer men vi lyckades med att inte söla ner totalt i allafall (stackarn). Så nu är jag officiellt emot vägbyggen och tillfälliga väglösningar.

Väl hemma hade moffa lagat middag och Anders och Jocke kom förbi och sa hej innan dom skulle tillbaka till stan och fortsätta med bilen. Nu har jag fått ut den nya mattan och upp det nya bordet, tavlorna hittade jag ingen bra spik till så det får vara Anders problem i morron.


Rond 2

Den:2009-09-26 Kl: 18:08:37 / Allmänt / Kommentarer: 0

Okej.

Vi får se var detta slutar.
Provade med att blogga för några år sedan men gav upp.
Så nu tänker ja ge bloggandet en chans till.

Har nog inte riktigt bestämmt mig för vad jag ska blogga om (det är kanske det man ska göra för att lyckas) men tänkte att det ger sig med tiden.
Alltså bor man i Lillsjöhögen jobbar i Stugun och har en son som snart fyller 4år som dessutom är uti fingerspetsarna hårdrockare så finns det ju alltid något att skriva om.

Ne jag måste ju verkligen lyckas, jag kan ju bara inte låta tekniken vinna över mig igen.


RSS 2.0