På fredag e de dags!!!

Nu på fredag den 13:november e de då dags att inse va fort tiden far undan. Lillprinsen fyller 4år...
På fredag blir det familje kalas med mormor och morfar och farmor och farfar. vi firar lite hemma och sen ska vi gå på musik kväll med Evert Ljusberg på Furustrand.

Isaacs kalas blir först på söndag och då blir det ju såklart hårdrockskalas vad annars =)
Isaac har bestämt tema varit med och bestämt inbjudningskort, det första ströks ganska snart när jag insåg att det var aning kanske obarnvänligt och med tanke på resultatet så kan man bara låta fantasin vandra iväg till det förslag som ströks, så detta är alltså det barnvänliga alternativet men jag kan ändå inte låta bli och fundera på vilka som kommer att komma på detta kalas.

Isaac har redan som liten,liten bebis älskat Motörhead och om han inte kunde somna så slog man på Motörhead så somnade han, rackarns konstig unge detta. Så såklart blev det ett Motörhead inbjudningskort och stolt e mamman som gjort det =)





Inbjudningskorten är ju som sagt klart och skickade nu är det bara till resten av kalaset, döskallar som det finns överallt duger ju inte, det är ju inte riktig hårdrock, det ska ju vara Eddie i Iron Maiden och Motörhead, hur gör man godispåsar och tårtor på dessa grunder???
Hmmm Isaacs mamma har verkligen nått att fundera över nu ett par dagar och alla tips mottages med glädje.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback