En mer eller mindre lyckad dag!!!

Idag började dagen jätte bra och den fortsatte verkligen jättebra. Jag hade mitt humör på top hela tiden.
Kl 18,00 skulle vi få besök eftersom Anders fyller år i morgon fredag och då åker vi bort.

Jag skyndar mig hem från jobbet och Anders har köp med sin pizza hem så det skulle gå fort så vi kunde sätta igång att städa innan främmandet skulle komma.

Vi var snabba vi hann göra huset iordning så pass att kom in genom dörren iallafall. Efter städningen villa ja göra en tårta OCH hinna med att få färdigt mina pumpor eftersom lite glädje vill ja ha av dom innan vi åker. Jag hann med pumporna som jag iallafall blev nöjd med innan alla hann komma, sämre gick det med tårtan.



Jag plockar fram ingredienserna och då slår det mig att min smarriga banan och jordgubbs tårta inte alls passar sig eftersom Anders syster inte tål bananer, DARN!!!! snabb som man är slog det mig att mamma har säkert sån där marsankräm och sååklart hade hon det.

Jag vispar ihop krämen utan problem och efter den var det dags för sylten som även den klarades galant. Sedan började problemen hopa sig. Jag vispar grädde... samtidigt som jag pratar med Anders syster och helt plötsligt var den klar, mer än klar den var tokklar. Ingen fara var min första tanke jag sper ut den lite men lyckades ej, under tiden har min mamma och svärmor kommit in och upptäck missödet, "ingen fara spe ut han bara" och det gjjorde jag ännu mer men ingen skillnad.

Efter en stund ger jag upp och klickar ut den extremt konstiga grädden under tiden som vi skrattar så vi viker oss, mamma stannar upp och säger "men gumman du sa ju  att du vispat förlänge men det där ser ju ut som smör"

Helt från ingenstans blev det bara ännu värre när den så kallade grädden börjar kladda ihop sig med tårtan så bitar av tårtan lossnar. Nemen OJ vilkenn katastrof. Dessutom hade jag inte nått fiffigt att dölja den största skadan med typ strössel eller nått liknande utan som kronan på verket sattes ett litet värmeljus.




Voilá klart!! ser ut som en mästares hantverk hahaha


Men jag blev faktiskt nöjd med mina pumpor iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback